Kdy přenechat výmalbu interiéru do rukou specialistů?

Kdy přenechat výmalbu interiéru do rukou specialistů?

  • access_time 17. 06. 2022
  • access_time Nezařazeno

Volá váš interiér po nové výmalbě? Dopřejte mu nový kabát v moderním provedení. Jestliže chcete, aby váš byt působil reprezentativně, vsaďte na zkušenosti malířů pokojů.

 

Když už volá interiér po změně

Každý interiér si zaslouží pravidelnou údržbu a péči. Vždyť je to místo, kam se vracíme z práce, kde trávíme svůj volný čas, scházíme se rodinou a přáteli. Je proto důležité, aby se zde každý člen domácnosti cítil dobře. Navíc je váš domov vaší vizitkou! Kdo by nechtěl slyšet pochvalu od návštěvy, jak krásný domov máte?

Pokud v interiéru nebylo delší dobu malováno či vaše stěny volají po nějaké té opravě, je nejvyšší čas dát vše do pořádku. Stačí si projít pár časopisů o bydlení, nebo čerpat nápady z internetu. Dnes jsme doslova obklopeni všemožnými interiérovými styly.

Vybrali jste si ten svůj? Pokud váháte, zda bude slušet právě vašemu interiéru, neváhejte se obrátit na zkušené malíře pokojů. Ti vám doporučí výběr vhodných barev, kombinaci barevných odstínů, výběr dalších stěrek či štuků, nejrůznější obklady a tapety pro dotažení výsledku výmalby k dokonalosti.

 

 

Zvláštní péči věnujte starým a neopečovávaným omítkám

Zejména u starších rodinných domů či bytů mohou být stěny výrazněji poškozené. Nejde pouze o viditelné praskliny, důlky po skobách a hřebících a mastnotě. Stěny během let do sebe natáhnou odér z domácnosti, cigaretový kouř, vlhkost a jiné neduhy. S tím vším je nutné se poprat ještě dříve, než vezmete do ruky váleček a barvu.

 

Jak postupovat při malování interiéru, který nebyl dlouho vymalován

Malba stěn dlouho nemalovaného pokoje vyžaduje zvláštní péči, odbornost, a zkušenost malíře pokojů. Malíř nejprve musí provést důkladné škrabání staré malby a rozmytí stěn. Škrabání staré malby není však nezbytně nutné, záleží na počtu nanesených vrstev a jejich soudržnosti.

Následuje penetrace podkladu, kde je nutné nechat penetraci zaschnout několik hodin. Penetrace se aplikuje pro sjednocení savosti a zpevnění podkladu. Nanesená nová malba lépe přilne k podkladu a následně snese více vrstev budoucího malování. V některých případech je zapotřebí oškrabané stěny potáhnout malířskou stěrkou, buď částečně, nebo celkově. Záleží na nerovnostech podkladu a přání zákazníka.

Nakonec přichází na řadu malování. Vždy je důležité vybrat vhodné typy barev, které se hodí do koupelny, obýváku, vstupní haly, dětského pokoje a ložnice. Každá místnost má jiné nároky, proto je dobré si nechat dobře poradit od zkušených malířů pokojů.

 

Svěřte svůj projekt do rukou zkušených malířů pokojů

Aby byl výsledný efekt malování vašeho bytu či domu opravdu luxusní, doporučujeme svěřit tuto činnost do rukou zkušených malířů. Pokud byste se pouštěli do výmalby sami, museli byste investovat nemalé finanční výdaje do nákupu malířských potřeb, zakrývacích plachet, lepenek a barev.

Naši malíři pokojů disponují kvalitními malířskými pomůckami, které vždy provedou aplikaci jednotlivých barev, štuků, stěrek či obkladů ve vynikajícím výsledku. A vy se nebudete muset trápit s činnostmi, které by vás jako laika zaměstnaly na opravdu dlouhou dobu. Investice do výmalby od malíře pokojů vyjde ve výsledku levněji, než když provedete malování svépomocí.

 

 

Proč si vybrat naší malířskou firmu:

  • Pracujeme za rozumné ceny
  • Máme profesionální malíře s mnohaletou praxí
  • v portfoliu máme výborné reference, které mluví za vše
  • máme jen spokojené zákazníky, kteří se na nás vždy rádi zas a znova obracejí
  • pracujeme dle časového plánu, který provede náš technik přímo u vás doma
  • klient zná cenu za realizaci předem, s námi nezaplatíte ani korunu navíc
  • nabízíme kompletní malířské a natěračské práce

 

Kde působíme?

 Jako malíři pokojů pracujeme převážně v Brně a jejím širokém okolí. Protože ale víme, že dobře vymalovaný interiér chtějí mít naši klienti i v jiných částech republiky, navázali jsme spolupráci s malíři z Plzně. Ti se postarají o výmalbu interiéru v Plzni, Praze a okolí. Realizujeme jakékoliv zakázky v rozsahu malém i velkém, jako je například vymalování panelových bytů, rodinných domů nebo garáží. Obrátit se však na naši firmu můžete i v případě rozsáhlejší objednávky. Máme praxi na zakázkách v takovém rozsahu, jako jsou nákupní centra, administrativní budovy, haly a jiné objekty.